Team

Het team van Fysiotherapie Koog-Zaandijk bestaat uit:

RONALD KREMERS
Ronald“In 1997 ben ik afgestudeerd aan de HvA Fysiotherapie. Na de opleiding heb ik een korte periode in Duitsland gewerkt om vervolgens weer in de Zaanstreek als fysiotherapeut aan het werk te gaan. Bij Fysiotherapie Koog-Zaandijk ben ik sinds 2001 werkzaam. Sinds die tijd heb ik mij gespecialiseerd in de echografie, DryNeedling, Medical Taping, hardloopblessures  en bikefitting. (www.fysiobikefitting.nl) En ben ik aangesloten bij het Knienetwerk Zaanstreek.

Tevens ben ik de vader van Misha en Birk.  Zelf ben ik vaak op de fiets te vinden. In 2017 ben ik Nederlands Kampioen wielrennen geworden in categorie (para)medici 40+.”

BIG-nummer: 69047385604

EPPO JANSSEN
Eppo Janssen
“Sinds juni 1981 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, sinds 1983 werk ik in deze praktijk. Ik ben getrouwd en heb vier dochters. In de loop der jaren heb ik vele cursussen gevolgd, zoals sportfysiotherapie Cyriax en het bijstaan van patiënten met neurologische stoornissen. De laatste 10 jaar heb ik me naast de algemene fysiotherapie verdiept in bedrijfsfysiotherapie en de begeleiding van patiënten met de ziekte van Parkinson. Ik zie mensen met Parkinson in de praktijk of Aan Huis. Ook komen er op woensdagmiddag mensen met Parkinson in een groep trainen in een gymzaal naast onze praktijk in de Coniferenstraat. In mijn vrije tijd ben ik actief als tennisser.”

BIG-nummer: 49034012404

MONIQUE NIESTEN
Monique Niesten“In 1994 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HvA. Sinds dat moment ben ik werkzaam in particuliere praktijken en sinds 2001 bij Vijfhoek Fysiotherapie. De afgelopen jaren heb ik me door het volgen van verschillende cursussen gespecialiseerd in het bekken- en bekkenbodemgebied. Zo help ik mensen met bekkeninstabiliteit, verzakkingsproblemen en incontinentieklachten. Als leefstijladviseur help ik daarnaast diabetespatiënten. Ook begeleid ik een oefengroep van mensen met reuma- en artroseklachten en hou ik me bezig met fysiotherapie voor ouderen. Tevens ben ik werkzaam in zorgcentrum Mennistenerf. In 2005 ben ik getrouwd en heb geen kinderen. Mijn hobby’s zijn fietsen, spinnen en hardlopen. Ik heb jarenlang gevoetbald, ga graag op wintersport en fietsreizen zijn een grote passie.”

BIG-nummer: 69043276304

ROSANNE TAAMS
Rosanne Taams“In maart 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge school van Amsterdam. Na het opdoen van werkervaring bij Vijfhoek Fysiotherapie, ben ik sinds 2016 gestart met de master manueeltherapie op de SOMT te Amersfoort. Deze master geeft mij de mogelijkheid om meer kennis en vaardigheden te vergaren en deze ook direct toe te kunnen passen in de praktijk. Op deze manier kan ik mijn patiënten meer behandelmogelijkheden bieden en daarmee streven naar een beter herstel. Daarnaast ondersteun ik op de woensdag middag mijn collega in het geven van groepstraining voor mensen met de ziekte van Parkinson, wat ik met veel plezier doe. Ik ben zelf gek op sport en doe daarom aan bootcamp en wielrennen.

AGB code: 89919463104

LOTTE JANSSEN
Lotte Janssen“In juli 2018 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HvA. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Vijfhoek. Daarnaast vervul ik administratieve taken voor de praktijk. Ik heb stage gelopen bij vijfhoek fysiotherapie en bij revalidatie centrum Reade. Hierdoor heb ik ervaring in zowel de particuliere praktijk als de revalidatie.

Ik houd erg veel van sporten. Ik voetbal op het veld en in de zaal. Mijn passie voor sport en werken met mensen zorgen ervoor dat het beroep fysiotherapeut mij zoveel plezier brengt en zo goed bij mij past. Ik kijk ernaar uit om een deel uit te gaan maken bij de weg naar herstel van de patiënten die ik zal gaan begeleiden !”

AGB code: 9924530504

SASKIA BOOGAARD
Saskia Boogaard“Sinds 1997 ben ik fysiotherapeut en vanaf 2008 ben ik ook geregistreerd als kinderfysio. Bij Vijfhoek Fysiotherapie werk ik sinds 2006, daarvoor werkte ik als bedrijfstherapeut en als fysiotherapeut in diverse particuliere praktijken. Op dinsdag- en vrijdagmiddag werk ik in de praktijk in Zaandam, donderdagmiddag ben ik in de praktijk in Assendelft. Daarnaast ben ik werkzaam op diverse scholen in de Zaanstreek en behandel ik kleine kinderen aan huis.

In de kinderfysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in:

  • Sensorische informatieverwerking
  • ToP-begeleiding: transmurale ontwikkelingsondersteuning voor prematuur geboren kinderen  en hun ouders
  • Schrijfmotoriek
  • Syndroom van Down (BVK-opleidingsprogramma)
  • Kinderneuro-revalidatie (cerebrale parese)

Ik ben moeder van twee dochters: Daniëlle en Maaike. Mijn hobby’s zijn onder andere tennissen en hardlopen. In het weekend vind ik het heerlijk om met mijn gezin te wandelen in het bos.”

BIG-nummer: 69047386404