Fysiotherapie SAmEN

Fysiotherapie SamenOnze praktijk is onderdeel van Fysiotherapie SAMEN, een viertal samenwerkende fysiotherapiepraktijken in de Zaanstreek. Door intensieve samenwerking zijn wij in staat u de meest optimale zorg te bieden die u nodig heeft.  En daar profiteert u als patient direct van.

Fysiotherapie SAMEN zorgt ervoor goed op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Wij bieden naast algemene fysiotherapie diverse specialisaties waarvoor u ook zonder verwijzing terecht kunt, zodat u altijd de juiste therapie op maat krijgt.

Meer weten over Fysiotherapie SAMEN? Klik op www.fysiotherapiesamen.nlFysiotherapie Samen

 


 Aangesloten praktijken bij Fysiotherapie SAmEN

  • Fysiotherapiepraktijk Hilke Nauta heeft haar praktijk gevestigd in Wormer en heeft zich gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. Ze werkt samen met fysiotherapeut Paolo de Winter. Paolo is gespecialiseerd in geriatrie (fysiotherapie voor ouderen). Ook behandelen we o.a.  orthopedische klachten en doen we veel op het gebied van revalideren.
  • Fysiotherapie Zaanstad is gevestigd in Zaandam. In de praktijk is Wiebe Wijma uw fysiotherapeut en kunt u terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie , echografie en shockwavetherapie. In deze praktijk worden veelal sportletsels behandeld en kunt u ook terecht voor sportadvies en tapen.
  • Paramedisch Centrum Koog-Zaandijk bestaat uit Tineke Ligtvoet en Ronald Kremers. Tineke is naast algemeen fysiotherapeut geregistreerd Manueeltherapeut(SOMT) en is gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. Tevens is zij aangesloten bij ParkinsonNet en behandelt en begeleidt zij mensen met de ziekte van Parkinson.
    Ronald is algemeen fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in dry needling van triggerpoints, medical taping en in echografie van het bewegingsapparaat.
  • Fysiotherapiepraktijk Hetty Houtman is gevestigd in een rustieke boerderij in Westzaan. Hetty is algemeen fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd inbekkenfysiotherapie, medical taping en ontspanningstherapie.